TA’LIMDA SHAXSGA YO‘NALTIRILGAN PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING ASOSIY TAMOYILLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Zamonaviy sharoitda ta’lim jarayonining barcha imkoniyatlariga ko‘ra shaxsni rivojlantirish, ijtimoiylashtirish va unda mustaqil, tanqidiy, ijodiy fikrlash qobiliyatlarini tarbiyalashga yo‘naltirilishi talab qilinmoqda. Maqola shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim shaklidan foydalanish tamoyillari va qo‘llanilishi haqida ma’lumotlar berilgan. Shaxsga yo‘naltirilgan ta’lim turlaridan foydalanishda rioya etishi kerak bo‘lgan bir qator shartlar berilgan.