Қўшмачилик қилиш ёки фоҳишахона сақлаш жиноятининг тушунчаси ва асослари (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ушбу мақола орқали муаллифлар қўшмачилик қилиш ёки фохишахона сақлаш жиноятининг таҳлили, унинг тушунчаси ва асосларини ёритиб мавзуни атрофлича таҳлил қилишганВ данной статье авторы проанализировали преступление сговора или содержания публичного дома, его понятие и основы, а также подробно проанализировали тему.Through this article, the authors analyzed the crime of conspiracy or keeping a brothel, its concept and basics, and analyzed the topic in detail.