AMIR TEMUR - MARKAZLASHGAN DAVLAT ASOSCHISI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ta’limiy maqsad : 7 -sinfda O’quvchilar bu darsda Amir Temurning yurt obodonchiligida qilgan sayi harakatlari, hunarmandchilik, ichki va tashqi savdo haqida o’quvchilar tushunchaga ega buladilar