BOSHLANG'ICH SINF O'QUVCHILARINI KREATIV FIKRLASHGA O'RGATISH USULLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining kreativ fikrlash qobilyatlarini aniqlash va kreativ fikrlash motivatsiyalarini rivojlantirishning o’ziga xos usullari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, boshlang’ich sinf oquvchilarida zarur bilim, ko’nikma va malakalarni ega bo’lishlari va hayotga tatbiq eta olishlarida ulardagi kreativ fikrlash motivatsiyalarining o’rni va ahamiyati haqida yoritib berilgan.