Ijtimoiy sohada korrupsiyaga qarshi kurashni ma’muriy-huquqiy tartibga solish usullari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola ijtimoiy sohadagi korruptsiyaga qarshi kurashda qo'llaniladigan ma'muriy va huquqiy strategiyalarni o'rganadi. U korruptsiyaga oid mavjud adabiyotlarni o'rganadi, tartibga solishning turli usullarini tahlil qiladi va ularning samaradorligini baholaydi. Amaliy tadqiqotlarni o'rganish va asosiy topilmalarni muhokama qilish orqali maqolada ijtimoiy sohalardagi korruptsiyaga qarshi kurashdagi muammolar va potentsial echimlar haqida tushuncha berilgan.В данной статье рассматриваются административно-правовые стратегии, применяемые в борьбе с коррупцией в социальной сфере. Он изучает существующую литературу по коррупции, анализирует различные методы регулирования и оценивает их эффективность. Изучая тематические исследования и обсуждая ключевые результаты, статья дает представление о проблемах и потенциальных решениях в борьбе с коррупцией в социальных сетях.This article explores the administrative and legal strategies used to combat corruption in the social sphere. It studies existing literature on corruption, analyzes various methods of regulation and assesses their effectiveness. By studying case studies and discussing key findings, the article provides insights into the challenges and potential solutions to the fight against corruption in the social spheres.