O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA INFORMATIKA FANIDA VIRTUAL TA’LIM TEXNOLOGILARINING QO’LLANILISHI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Hozirgi vaqtdagi zamonaviy ta’lim nazariyasi doirasida axborot-ta’lim muhiti asosida ta’lim jarayoni ishtirokchilarining o‘zaro hamkorligini amalga oshirishning innovatsion shakllari, usullari va texnologiyalarini yaratish borasida faol ilmiy izlanish ishlari olib borilmoqda