Qarilik hamda qarilikda bilish jarayonlarining buzilishi va bilish jarayonlarining umumiy tasnifi (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada qarilikni qanday kechishi hamda ushbu davrda insonlarda bilish jarayonlarining qay tarzda borishi haqida umumiy keng ma’lumotlar berib o’tilgan, shu bilan birgalikda bilish jarayonlariga qisqa hamda umumiy ma’lumotlar keltirib o’tilgan.