KATTALAR TA’LIMIDA O‘QITUVCHI MAHORATINING TAVSIFLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Bugungi kunda pedagogik faoliyatning alohida shakli sifatida o‘z malakasini oshirib borishga ehtiyoj ham ortib boraveradi. Maqolada o‘qituvchi pedagogik mahoratini, bilish qobilyatini boshqarish, o‘quv jarayonini tashkil eta olish, o‘quvchilarda ichki-his tuyg‘u va qiziqishni, mustaqil ta’lim olish ko‘nikmasini shakillantirishning asosiy yo‘nalishlari haqida so‘z boradi.