Labaratoriyada sovun ishlab chiqarish tehnikasi (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola zamonaviy sovun ishlab chiqarishda qo'llaniladigan laboratoriya texnikasini o'rganadi. Sovun hosil bo'lishining kimyosiga kirishdan boshlab, u zamonaviy usullarni adabiy tahlil qilishga o'tadi. Usullar bo'limida bosqichma-bosqich protseduralar, natijalar bo'limida esa asosiy topilmalar muhokama qilinadi. Muhokama bo'limi turli xil texnikalarning oqibatlarini o'rganib chiqadi, kelajakdagi tadqiqot yo'nalishlari bo'yicha xulosalar va takliflarga olib keladi.