Donli o`simliklarning iqtisodiy ahamiyati (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqola don mahsulotlarining iqtisodiy ahamiyatini o'rganadi, ularning oziq-ovqat xavfsizligi, tirikchilik, savdo va sanoat dasturlariga qo'shgan hissalarini o'rganadi. Ko'p o'lchovli tahlil orqali biz don va ijtimoiy-iqtisodiy rivojlanish o'rtasidagi murakkab o'zaro bog'liqlikni ko'rib chiqamiz, ularning inson populyatsiyasini ta'minlash va iqtisodiy o'sishni ta'minlashdagi ajralmas rolini ta'kidlaymiz.