The benefit of technological tools in learning languages (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Technological tools allow learners to access language learning resources, apps, and online platforms at their convenience, enabling flexible learning schedules that fit individual preferences and lifestyles.Technological tools offer self-paced learning options that allow learners to progress at their own speed, revisit challenging concepts, and customize their learning journey according to their needs and preferences.Технологические инструменты позволяют учащимся получать доступ к ресурсам, приложениям и онлайн-платформам для изучения языка в удобное для них время, обеспечивая гибкий график обучения, соответствующий индивидуальным предпочтениям и образу жизни.Технологические инструменты предлагают возможности самостоятельного обучения, которые позволяют учащимся прогрессировать в своем собственном темпе, пересматривать сложные концепции и настраивать путь обучения в соответствии со своими потребностями и предпочтениями.Texnologik vositalar o‘quvchilarga til o‘rganish resurslari, ilovalari va onlayn platformalariga o‘zlariga qulay vaqtda kirish imkonini beradi, bu esa individual imtiyozlar va turmush tarziga mos keladigan moslashuvchan o‘quv jadvallarini yaratish imkonini beradi.Texnologik vositalar o'quvchilarga o'z tezligida rivojlanishga, qiyin tushunchalarni qayta ko'rib chiqishga va o'z ehtiyojlari va xohishlariga ko'ra o'rganish sayohatlarini sozlash imkonini beruvchi o'z-o'zidan o'rganish imkoniyatlarini taklif qiladi.