MUSIQA TINGLASH FAOLIYAT TURINI TASHKIL ETISH YO'LLARI VA MEXANIZMLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada musiqa tinglash faoliyat turida fanlararo o’zaro aloqadorlikni tashkil etishning yo’llari va mehanizmlari haqida so’z boradi.