MUSIQA MASHG’ULOTINI O‘TKAZISH METODIKASI, ZAMONAVIY KONSEPSIYALARI VA ME’YORIY-HUQUQIY HUJJATLAR (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida musiqa mashg’ulotlarida fanlararo integratsiyalashuvni tashkil etish boʼyicha mavzular mazmun mohiyatidan kelib chiqib mashg’ulot rejalarini ishlab chiqish bo’yicha ko’rsatmalar berilgan.