MUSIQA DARSLARINI ADABIYOT DARSLARI BILAN BOG‘LIQLIKDA TASHKIL ETISHNING O‘ZIGA XOS YO‘LLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ta’limning barcha bo‘g‘inlarida bo‘lgani kabi musiqa darslarini o‘qitilishida ham fanlarning o‘zaro aloqadorlik hususiyatlaridan maqsadli foydalanish ushbu fanning mazmunli va sifatli bo‘lishini ta’minlaydi.