BARKAMOL SHAXS TARBIYASIDA MILLIY TARBIYANING ROLI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada insonning har tomonlama barkamol shaxs bo'lib yetishishiga ta’sir etuvchi omillar shuningdek pedagogik taʼlim jarayonida talaba – yoshlarning shaxs sifatida rivojlanishi, uning har tomonlama kamolga yetishi qonuniyatlari, shaxs kamolotiga taʼsir etuvchi omillar, barkamol shaxsni shakllantirish mezonlari o'rganiladi.