TMI Iqtisodiy xavfsizlik (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Moliya bozori resurslarni samarali taqsimlash, iqtisodiy o'sishni rag'batlantirish va jahon iqtisodiyotida barqarorlikni ta'minlashda hal qiluvchi rol o'ynaydi. Ushbu maqolada ilg'or texnologiyalar, tartibga solish islohotlari va o'zgaruvchan bozor dinamikasi sharoitida moliya bozorini rivojlantirishning ustuvor yo'nalishlari, zamonaviy tendentsiyalari va istiqbollari ko'rib chiqiladi. Tahlil moliyaviy bozorlar oldida turgan asosiy muammolar va imkoniyatlarni o‘rganadi hamda kelajakda barqaror o‘sish va innovatsiyalar uchun potentsial strategiyalar haqida tushuncha beriladi.