Binolarining elektr taminoti asoslari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Binolarning elektr taminoti tizimini va sxemalarini o’rganish va elektr taminotida tejamkorlikga erishish va zamonaviy qurilmalardan foydalanish.