O’ZBEKISTONDA AXBOROT TEXNOLOGIYARNING TA’LIMDAGI O’RNI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ma’lumki, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari mikroelektronika, hisoblash texnikasi (apparatli vositalar va dasturiy ta’minotlar), elektroaloqa va antoelektronika-mikroprosessorlar, yarimo‘tkazgichlar va optik-tolali kabellar sohalaridagi kashfiyotlar bilan bog‘liq