ЎЗБЕКИСТОНДА ИНВЕСТИЦИЯ ЛОЙИҲАЛАРИНИ МОНИТОРИНГ ҚИЛИШНИНГ ЯНГИ МЕХАНИЗМИНИ ЖОРИЙ ЭТИЛИШИ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ўзбекистон Республикаси Президенти бошчилигида ўтказилган аксарият йиғилишларда миллий иқтисодиёт барқарорлигини таъминлашнинг асосий йўналишлари белгилаб берилиб борилади. Ва тан олиш керакки алоҳида эътибор инвестиция масалаларига ва тўғридан-тўғри хорижий инвестициялар ҳажмининг кўпайишига қаратилади.