ЎЗБЕКИСТОНДА БИЗНЕС-МУҲИТ БАҲОЛАРИ ЯХШИЛАНДИ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Иқтисодий тадқиқотлар ва ислоҳотлар маркази бизнес-муҳити кўрсаткичининг ошиши иқтисодий фаолликнинг давом этаётган ўсишидан дарак беради. Январда компанияларнинг ишлаб чиқариш ва қурилиш бўйича кутилмалари ўсди. Шу билан бирга, бизнеснинг жорий ҳолати бўйича баҳолар, хизматлар йўналишидан ташқари, барча тармоқларда янада ижобий бўлди.