ЖИСМОНИЙ ШАХСЛАР УЧУН ЧАКАНА БАНК ОПЕРАЦИЯЛАРИНИНГ ИҚТИСОДИЙ МОҲИЯТИ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Мазкур тезисда жисмоний шахслар учун чакана банк операцияларини иқтисодий моҳияти ва ва асосий тамойиллари, чакана банк ҳизматларини назарий ва амалий жихатлари, Ўзбекистон банк тизимида чакана ҳизматларни ривожланиш истиқболлари кўриб чиқилган. Шунингдек чакана банк хизматларини оммабоплигини ошириш юзасидан таклифлар берилган.