Xorijiy mamlakat fuqoralarini xayot faoliyati xavfsizligiga munosabatlari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Xorijiy mamlakatlarning fuqorolarini xayot faoliyati xavfsizligiga munosabatlari odatda ilmiy va amaliy ko'rsatkichlarga asoslanadi. Xorijiy mamlakatlar fuqorolari o'z mamlakatlari tomonidan amalga oshirilgan isloxatlar, chiqarilayotgan qonunlar, siyosiy va iqtisodiy sharoitlar, kelib chiqib munosabatlari turlicha bo’lishi mumkin.The attitude of citizens of foreign countries to the safety of life activities is usually based on scientific and practical indicators. Citizens of foreign countries may have different relations based on the reforms implemented by their own countries, laws issued, political and economic conditions.Отношение граждан зарубежных стран к безопасности жизнедеятельности обычно основывается на научно-практических показателях. Граждане зарубежных стран могут иметь разные отношения в зависимости от реформ, проводимых в их собственных странах, принятых законов, политических и экономических условий.