MATN TURLARI VA TARKIBI.Tahlili va Tahriri (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada matn haqida ya’ni matnning turlari, tarkibi va uni tahlillash va tahrirlash ishlari haqida so’z boradi.