Xorijiy til (ingliz tili)ni oʻrgatishda zamonaviy metodlardan foydalanish usullari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada xorijiy tillarni o„qitishda interfaol metodlarga e`tibor qaratilib, ta`lim samaradorligini oshirishda ulardan foydalanishning muhim jihatlari yoritildi. В данной статье уделено внимание интерактивным методам обучения иностранным языкам, а также выделены важные аспекты их использования в повышении эффективности образования.This article pays attention to interactive methods of teaching foreign languages, and also highlights important aspects of their use in increasing the effectiveness of education.