IBN OBIDIN ASARLARINING HANAFIY MAZHABIDA TUTGAN OʻRNI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada hanafiy mazhabining yetuk allomalaridan biri bo‘lmish Ibn Obidinning hayoti va ilmiy faoliyati haqida ma’lumotlar keltiriladi. Shuningdek, allomaning fiqh ilmiga qo‘shgan hissasi haqida ham qisqacha ma’lumotlar keltiriladi. Bundan tashqari alloma yozgan asarlar aynan hanafiy fiqhining rivojidagi tutgan o‘rni haqida ham ma’lumotlar zikr qilingan.