MAVZU: SPORTDA SHAXSNI TARBIYALASH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada shaxsning psixologik xususiyatlari to‘g‘risida umumiy tushuncha berilgan va sportda shakllanishi bilan bog’liq ma’lumotlar keltirilgan.Данная статья дает общее представление о психологических особенностях человека и дает информацию, связанную со становлением в спорте.This article provides a general understanding of the psychological characteristics of a person and provides information related to the formation in sports.