KUZGI BUG‘DOY RIVOJLANISH FAZALARINING O‘TISH DAVOMIYLIGIGA TURLI MARKALI AMMONIYLASHGAN ODDIY SUPERFOSFAT O‘G‘ITLARINING TA’SIRI. (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
O‘tloqi tuproq sharoitida kuzgi bug‘doy rivojlanish fazalarining o‘tish davomiyligiga turli markali ammoniylashgan oddiy superfosfat o‘g‘itlarining ta’siri.Влияние различных марок аммонизированных простых суперфосфатных удобрений на продолжительность перехода фаз развития озимой пшеницы в условиях пастбищной почвы.The effect of different brands of ammoniated simple superphosphate fertilizers on the transition duration of winter wheat development phases under the conditions of grassland soil.