ИШЛАБ ЧИҚАРИШ КОРХОНАЛАРИДА УЗОҚ МУДДАТЛИ АКТИВЛАРНИ ХАЛҚАРО СТАНДАРТЛАР АСОСИДА ҲИСОБГА ОЛИШНИ МУОММО ВА ЕЧИМЛАРИ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Рақамли иқтисодиёт шароитида мамлакатимиздаги мулкий муносабатларнинг янги тамойиллар асосида ўзгариши бухгалтерия ҳисоби қоидаларини такомиллаштириш заруратини келтириб чиқарди. Янги тамойиллар ҳозирги иқтисодиётимиз моделига асосланган бўлиши, иқтисодиёти ривожланган давлатлар тажрибасидан фойдаланган ҳамда халқаро бухгалтерия ҳисоби андозаларига жавоб бериши лозим.