Turizmni rivojlantirish va atrof-muhit (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada biz turizmni rivojlantirish va ekologik barqarorlik o'rtasidagi murakkab munosabatlarni o'rganamiz, turizm sanoati va tabiiy dunyo o'rtasida yanada uyg'unroq yashashni yaratishga intilayotganda yuzaga keladigan muammolar va imkoniyatlarni ko'rib chiqamiz. Muammolarni chuqurroq tushunishga yordam berish va barqaror turizmni rivojlantirish uchun innovatsion yechimlarni ta'kidlash orqali biz butun dunyo bo'ylab jamiyatlar va iqtisodlarga foyda keltirgan holda atrof-muhitni himoya qiladigan sayohat uchun yanada barqaror va barqaror kelajakka yo'l ochishimiz mumkin.