BANKLARDA RISKLARNI BAHOLASH TIZIMINI TAKOMILLASHTIRISH ZARURIYATI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada banklardagi mavjud risklar va ularning turlari, shuningdek banklarda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan risklar hamda ularni baholash zaruriyati keltirib o‘tilgan. This article describes the existing risks in banks and their types, as well as the risks that may arise in banks and the need to assess them.