Mahalliy budjet daromadlarini oshirishda jismoniy shaxslarning mulkiy daromadlarini soliqqa tortish mexanizmlarini takomillashtirish yoʻllari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada mahalliy budjet daromadlarini oshirishda jismoniy shaxslarning mulkiy daromadlarini soliqqa tortish mexanizmlarini takomilashtirish usullar va uslubiy yondashuvlarni iqtisodiy prognozlashning keng ko‘lamli usullarini qo‘llash yuzasidan takliflar berilgan.