GANDBOL BILAN SHUG‘ULLANUVCHI 12-14 YOSHLI O‘QUVCHILARNI TEZKOR-KUCH TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISH SAMARADORLIGI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Gandbol bilan bilan shug‘ullanivchi 12-14 yoshli oʻquvchilarda tezkor-kuch tayyorgarligini mashg‘ulotlar jarayonida rivojlantirish, bunda mashgʻulotlar jarayonidan koʻzlangan maqsad ushbu yoshdagi gandbolchilar jismoniy sifatlarini, ayniqsa, tezkorlik va kuch qobiliyatiga alohida toʻxtalib oʻtilgan, oʻyin jarayoninig shiddatini oshirish maqsadida ushbu qobiliyatlarni rivojlantirish zarur.