ISHLAB CHIQARISH JARAYONIDA ZAMONAVIY INNOVATSION TIZIMNING SAMARADORLIGINI OSHIRISH STRATEGIYASI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ishlab chiqarish jarayonida zamonaviy innovatsion tizimning samaradorligini oshirish strategiyasi Shuningdek, zamonaviy dunyoda innovatsiyalardan keng foydalanish orqali- tadbirkorlikni jadal rivojlantirishga erishish mumkinligi haqida taklif va tavsiyalar berilgan.В данной статье даны предложения и рекомендации по стратегии повышения эффективности современной инновационной системы в производственном процессе, а также о том, что за счет широкого использования инноваций в современном мире - возможно ускоренное развитие предпринимательства.This article offers and recommendations on the strategy for improving the efficiency of a modern innovative system in the production process, as well as the possibility of achieving the rapid development of entrepreneurship - through the widespread use of innovations in the modern world.