IQTISODIYOTNI MODERNIZATSIYA QILISH SHAROITIDA QURILISH XARAJATLARINI HISOBI VA UNI TAKOMILLASHTIRISH CHORA TADBIRLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada iqtisodiyotni modernizatsiya qilish sharoitida qurilish xarajatlarini hisobi va uni takomillashtirish hamda iqtisodiyotni modernizatsiya qilish bo’yicha o’zbek va xorij olimlarining nazariy tahllillari olib borilgan.В данной статье приведены расчеты затрат на строительство в условиях модернизации экономики и теоретические анализы узбекских и зарубежных ученых по ее совершенствованию и модернизации экономики.In this article, the theoretical analysis of Uzbek and foreign scientists on the accounting of construction costs and its improvement and modernization of the economy was carried out in the conditions of modernization of the economy.