Tijorat banklari moliyaviy barqarorligi tahlilini takomillashtirish (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda tijorat banklari moliyaviy barqarorligi tahlilini takomillashtirish hamda tijorat banklarida moliyaviy barqarorlikni baholashning an'anaviy usullari asosan balans ko'rsatkichlari, kapitalning yetarliligi va kredit riskiga qaratilganligi haqida ma'lumotlar berilgan.