ИСРОИЛ-ФАЛАСТИН МУНОСАБАТЛАРИНИ ЕЧИШ ВАРИАНТЛАРИ (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Замонавий халқаро муносабатлар тизимининг долзарб муаммоси Исроил-Фаластин муносабатлари муаммосининг мумкин бўлган ечимларини излашдир. Ушбу зиддиятли муносабатлар халқаро муносабатларнинг бутун замонавий тизимига катта таъсир кўрсатмоқда.