VITAMINLAR VA ULARNING INSON HAYOTIDA TUTGAN O‘RNI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada vitaminlarning inson hayotida tutgan o’rni va vitaminlarning turlari shuningdek ularning ahamiyati va qanday kasalliklarni keltirib chiqarishi haqida bir qancha fikrlar bayon etilgan.