“OMMAVIY MADANIYAT” NING OQIBATLARI VA UNING MA’NAVIYATGA TA’SIRI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada “ommaviy madaniyat” va uning oqibatlari, yoshlar ma’naviyatga ta’siri masalalari ochib berilgan. Bundan tashqari maqolada madaniyat, ma’naviyat tushunchalari va uning hozirgi zamondagi “ommaviy madaniyat” deya ta’rif berilayotgan madaniyat ko’rinishlarining turli oqibatlari ochib beriladi.