XALQ TA`LIMI TIZIMIDA O`QUVCHILARNI KASB-HUNARGA YO`NALTIRISH ISHLARI: MUAMMO VA ULARNING YECHIMLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
mazkur maqolada o`quvchi yoshlarni kasb-hunarga yo`naltirish ishlari: muammo va ularning yechimlari haqida fikr-muloxazalar keltirib o`tilgan.