Traktor va avtomobil dvigatellarining tuzilishini rivojlantirish istiqbollari (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada dvigatel ko’rsatkichlarini yaxshilash, yangi turdagi dvigatellarini o’rnatish, ulardan foydalanish, dvigatellarni ishlash sifatini tekshirish va ularni tatbiq etish.