DAVLAT ORGANLARI XIZMATLARI MA’LUMOT BAZASINI AXBOROT XAVFSIZLIGINI TA`MINLASH TA’MOILLARI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ishda davlat organlari xizmatlari ma’lumot bazasini axborot xavfsizligini ta`minlash ta’moillari haqida ma’lumotlar keltirilgan. DoS, XSS, SQL, CSRF usullari vazifasi va mohiyati to’liq talqim qilingan.