O`SMIR YOSHLARGA INTERNETDAGI VIRTUAL MULOQOTNING PSIXOLOGIK TA`SIRI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada o`smir yoshlar o`rtasidagi virtual muloqot va uning ijtimoiy psixologik ahamiyati, internetdagi virtual muloqot tizimi mezonlarining tanlanishi, o`amirlar psixologiyasiga ta‘sir qiluvchi omillar ko‘rsatilgan va boshqa masalalari yoritilgan. Shuningdek maqolada o`smir yoshlarga internetdagi vertual munosabat omili mezonlari tanlanishining ilmiy-nazariy va amaliy-uslubiy jihatlari hamda ularni tadqiq qilishning jihatlari o‘rganilgan.