MUSIQA MADANIYATI DARSLARIGA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI LOYIHALASHTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolamizda musiqa madaniyati darslariga pedagogik texnologiyalarni loyihalashtirish va darsni samarali tashkil etish bo’yicha so’z boradi.