THE WAY RHYME MAKES PUNS IN ENGLISH COMIC POEMS (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotation: In comic poems in English, the effect of humor can be created from the content of the rhyme. Repetition of words also creates anaphoras, in which the meaning can be strengthened mainly by repeated use of one word to express the meaning of the author's emphasis on a topic.Аннотация: В шуточных стихотворениях на английском языке эффект юмора может быть создан за счет содержания рифмы. Повторение слов также создает анафоры, в которых смысл может быть усилен главным образом повторным употреблением одного слова для выражения смысла акцента автора на теме.Annotatsiya: Ingliz tilidagi yumoristik she’rlarda qofiya mazmuniga ko‘ra hazil ta’siri yaratilishi mumkin. So‘zlarning takrorlanishi ham anaforalar hosil qiladi, ularda ma’no asosan bir so‘zni takror-takror qo‘llash orqali muallifning mavzuga urg‘u bergan ma’nosini ifodalash orqali kuchaytirilishi mumkin.