YANGI O‘ZBEKISTON STRATEGIYASI VA ‘4K’ KOMPETENSIYALARI: KREATIV SALOHIYATNI RIVOJLANTIRISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston taraqqiyot strategiyasida belgilangan maqsad va vazifalar hamda bo‘lajak o‘qituvchilarning kreativ salohiyatini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Kreativlikni shakllantirish va rivojlantirishda 21-asr ko‘nikmalari sifatida tan olingan “4K” kompetensiyalari – kreativlik, tanqidiy fikrlash, hamkorlik va kommunikatsiya kabi jihatlarning ahamiyati yoritib berilgan.