SIRKA KISLOTASINING YUQORI KONSENTRATSIYASI TA`SIRIDA BIR OYLIK OQ ZOTZIZ KALAMUSHLAR INGICHKA ICHAK DEVORIDAGI MORFOLOGIK O‘ZGARISHLARNI ANIQLASH. (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYA: Kimyoviy kuyishda moddani tasodifiy yoki o'z joniga qasd qilish natijasida oshqozon-ichak va nafas olish yo'llari kuyishi mumkin. Voqea sodir bo'lgan holatlar va moddaning kimyoviy tabiati shikastlanish darajasini va toksikologik xavfni aniqlaydi. Voqea sodir bo'lgan holatlar va moddaning kimyoviy tabiati shikastlanish darajasini va toksikologik xavfni aniqlaydi.