MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA AQLIY TARBIYA BERISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga aqliy tarbiya berishni o‘ziga xos xususiyatlari xaqida ma‘lumotlar keltirilgan.