WI FI MESH TARMOQLARINI LOYIHALASH VA TATBIQ QILISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola Wi-Fi mesh tarmoqlarini loyihalash va tatbiq qilish jarayonlarini yoritadi. Wi-Fi mesh tizimlari an'anaviy routerlarga qaraganda kengroq qamrov va barqaror ulanishni ta'minlaydi. Maqolada tarmoq talablarini aniqlash, tugunlarni joylashtirish, topologiyani tanlash va texnologiyalarni qo‘llash bosqichlari batafsil tushuntirilgan. Shuningdek, tizimni optimallashtirish va xavfsizligini ta'minlash bo‘yicha amaliy maslahatlar ham keltirilgan. Ushbu qo‘llanma uy, ofis va boshqa keng hududlarda samarali va ishonchli Wi-Fi qamrovini tashkil qilishni istagan foydalanuvchilar uchun mo‘ljallangan.