JAZONI IJRO ETISH MUASSASALARIDAN OZOD QILINGAN SHAXSLARNI QAYTA MOSLASHISH JARAYONI (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Jazoni ijro etish muassasalaridan ozod qilingan shaxslar, ko'pincha, jamiyatga qaytish jarayonida bir qator qiyinchiliklarga duch keladilar. Ularning qayta moslashishi nafaqat o'zlari, balki jamiyat uchun ham muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada jazoni ijro etish muassasalaridan ozod qilingan shaxslarni qayta moslashish jarayoni, uning muammolari va yechimlari haqida so'z yuritamiz.