MASSIVLARNI QAYTA ISHLASHNI O’RGANISH. UZILISHLARNI TASHKIL QILISH (Ta'limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada massivlarni qayta ishlash va uzilishlarni tashkil qilish haqida so’z yuritiladi. Hozirgi kunda mobil qurilmalar zamonaviy hayotimizning ajralmas qismi sanalib, massivlarni qayta ishlashni o’rganish va uzilishlarni tashkil qilish mikroprotsessor va assembler tili darsi jarayonida zamonaviy pedagogik texnologiyalardan unumli foydalanish, o’quvchilarning muhandislik sohasiga bo‘lgan qiziqishini yanada oshirish va ularning axborot texnologiyalari bo’yicha egallaydigan bilim, ko‘nikma va malakalarini yuqori bo‘lishini ta’minlaydi.В этой статье обсуждается обработка массивов и управление прерываниями. В наше время мобильные устройства считаются неотъемлемой частью нашей современной жизни, а обучение обработке массивов и организации прерываний – это эффективное использование современных педагогических технологий в ходе урока микропроцессора и языка ассемблера для дальнейшего повышения интереса учащихся к данной области. инженерного дела, а также повысить их интерес к информационным технологиям, обеспечивает высокий уровень приобретенных знаний, навыков и квалификации.This article discusses array processing and interrupt management. Nowadays, mobile devices are considered an integral part of our modern life, and learning to process arrays and organizing interrupts is an effective use of modern pedagogical technologies in the course of a microprocessor and assembly language lesson, to further increase students' interest in the field of engineering, and to increase their interest in information technology. ensures that the acquired knowledge, skills and qualifications are high.This article discusses array processing and interrupt management. Nowadays, mobile devices are considered an integral part of our modern life, and learning to process arrays and organizing interrupts is an effective use of modern pedagogical technologies in the course of a microprocessor and assembly language lesson, to further increase students' interest in the field of engineering, and to increase their interest in information technology. ensures that the acquired knowledge, skills and qualifications are high.